Španska kraljica Letizia ima brojne poslovne obaveze koje se mahom vezuju za sastanke sa državnicima i učestvovanje na brojnim konferencijama, kao i humanitarnim projektima na koje se uvek rado odaziva.

U skladu sa glamuroznim i važnim događajima, ona uvek bira klasične, elegantne i prefinjene odevne komade, te gde god da se pojavi ona pleni pažnjom i predstavlja inspiraciju za dame širom sveta.

Čini se da je tako bilo i ovog puta kada se lepa Letizia zajedno sa svojim suprugom, kraljom Felipe VI, uputila ka Narodnoj skupštini Madrida.

Za ovaj važan dan, kada se održava Episkopalna konferencija Španije, kraljica Letizia je pripremila elegantnu odevnu kombinaciju koja je savršena za sve prilike kada želite da izgledate lepo, ali i da se osećate udobno.

Na sledećoj strani pogledajte outfit kraljice Letizie...

PageBreak

Slobodno možemo da kažemo da je Letizia jedna od retkih kraljevskih dama koja radije bira pantalone nego suknje, što je i sada bio slučaj.

Španska kraljica se na pomentoj konferenciji pojavila u crnim pantalonama na crtu i fantastičnoj tkanoj bluzi sa svetlucavim koncem, koja spada u one klasične, funkcionalne i uvek moderne komade.

Svedena i elegantna, Letizia je svoj kompletan stajling nadogradila crnim salonkama i ružičastom pismo torbicom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/