Ne znamo šta nam se više sviđa: njen prelep osmeh, predivna pletenica ili crno-crvena haljina u stilu flamenko plesačica, sa asimetričnom suknjom i blagim falatama.

Na londonskoj premijeri svog novog filma Passengers lepa glumica je prošetala zabavan, atraktivan look ali i predivnu pletenicu. Osim sa zadnje strane, frizura nam se jako sviđa i spreda jer deluje blago neuredno, ali joj je opet svaka dlaka na svom mestu te je izuzetno raskošna u volumenu.

Boja kose koju glumica ima odlična je za ovu frizuru jer daje dubinu i strukturu pletenici, ali i celoj frizuri. Da ima jednobojnu kosu, ne bi joj frizura tako dobro stajala. S obzirom na to da je Jennifer nedavno imala poludugi bob, ova duga pletenica sigurno je rezultat ekstenzija, ali nama je predivna u svakom slučaju.

Make-up koji je glumica nosila bio je predivan kao i frizura. Imala je diskretan, kremasti crni smokey eyes look i ruž u boji mesa. Definitivno odličan izbor make-upa kako se ne bi skrenula pažnja s frizure.

Pogledajte na sledećoj strani flamenko haljinu koju je nosila Jenn na premijeri...

PageBreak

Haljina zatvorenog dekoltea, s dugačkim rukavima, crnim strukiranim umetnim kaišem i asimetričnom suknjom koju krasi print neujednačenih tufnica u crvenoj boji je savršeno stajala mladoj glumici koja ju je finiširala plesnim crnim sandalama na nisku petu. 


izvor: Fashion.hr / Elle

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/