Prva je bila Bella. Samo dan nakon pariske Victoria's secret revije, seksi brineta se našla u LOVE advent klipu, tradicionalnom decembarskom kalendaru engleskog magazina koji pred kraj godine obraduje ceo svet kratkim video snimcima u kojima su glavne zvezde aktuelne manekenke poput Kendall, Gigi.

Ove godine LOVE je odlučio da odstupi od božićnih tema i fokusira se na slavne scene, kako iz filmova tako i video spotova. To smo shvatili već kada smo videli Bellu kako obučena u prilično izrezan bodi đuska uz rime pesme "Physical" sve sa tegovima i znojnicom.

Rankin koji se našao iza kamere i Bellino seksi telo su se pobrinuli da nas ovaj set "aerobika" podseti na modele iz 90-ih, slavnu Cindy i njen set vežbi koji je svojevremeno bio glavni hit program vežbi ali i na megapopularni video od pre nekoliko godina za pesmu "Call me" u kom nekoliko prilično zgodnih vežbačica trenira u teretani.

Nakon Belle, na red je došla Gigi koja je u crnom, čipkanom vešu đuskala uz muziku iz sedamdesetih, da budemo precizniji uz Raw Silk "Do it to the music". 

Njen video nije toliko oduševio ljude koji su mahom imali komentar "dosadno, ali da Gigi je prelepa".

Temperaturu je pojačala prelepa Irina Shayk, ruski top model i prva manekenka koja je u trudnoći prošetala na nekoj od VS revija.

Aktuelna partnerka glumca Bradley Coopera koja sa njim čeka svoje prvo dete je izgledala toliko erotično u LOVE snimku u kom je iskopirala možda i najsenzualniju scenu u istoriji filma iz naslova "Ghost" u kom Demi Moore na točku od gline pokušava da napravi vazu dok njen tragično ubijeni muž, sad u liku duha sedi iza nje i prati njen radu ruku.

Irina je toliko uverljivo i seksi oživela kultnu scenu da mi odavno nismo videli nešto erotičnije od ovog videa pa nije ni čudo što je sam video označen sa + 18.

Ipak daleko veću pažnju je privukla lepa mađarska manekenka Barbara Palvin koja je iskopirala možda i najerotičniju filmsku scenu, trenutak kada Sharon Stone u "Basic Instinct" ukršta noge dok sedi na saslušanju u policiji, svesno otkrivajući policajcima da ne nosi donji veš.

Šta su nam tek za kraj priredili momci iza LOVE adventa? Saznaćemo sigurno u narednom periodu...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/