Jedna od najimpresivnijih stvari u vezi sa Pamelom Anderson je njena sposobnost da balansira svoj sofisticirani modni ukus sa etikom.

Izbegavajući kožu i krzno životinja, Pamela konstantno dokazuje da luksuz ne mora da dolazi sa cenom ili žrtvovanjem nekih principa.  

Stoga, Peta ambasadorka u Londonu nam je predstavila jedan sofisticiran i veoma elegantan stajling, a osim prelepe haljine od čipke mnoge je oduševio njen izbor torbe.

Pamelina torbica je nešto potpuno drugačije od svega što ste imali priliku da vidite do sada.

Na sledećoj strani pogledajte kompletan outfit Pamele Anderson...

PageBreak

Pamela je za potpisivanje peticije za sprečavanje okrutnosti i ubijanje pasa na Mauricijusu, odabrala da jednu elegantnu odevnu kombinaciju nadogradi statement torbom s moćnom porukom!

Naime, nekadašnja seks ikona se ovog dana pojavila u sivoj čipkanoj haljini midi dužine sa upečatljivim srebrnim vezom, preko koje je ogrnula sivi kaput.

U skladu sa svojim aktivizom i saradnjom koju već godinama imala sa Petom, Pam je izabrala da ponese pismo torbu sa zanimljivim natpisom "Save Mauritius Dogs", koja ima za cilj da privuče što veći broj ljudi da stane na put okrutnosti koja se svakodnevno dešava u ovoj ostrvskoj državi. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/