Nije mnogo prošlo od kada nas je britanska glumica Helen Mirren oduševila svojim izdanjem, na svečanoj Pirelli večeri, da bi ova Oskarovka ponovo uspela da zaseni mnogo mlađe koleginice na crvenom tepihu.

Iako je u osmoj deceniji života, velika glumačka zvezda je i dalje aktivna u svom poslu, te se nedavno pohvalila svojom ulogom u filmu Collateral Beauty.

I dok sa nestrpljenjem očekujemo premijerno prikazivanje filma u Srbiji koje je zakazano za 22. decembar, Helen je već počela sa promotivnim aktivnostima u Americi.

Glavno i svakako najvažnije veče je bila premijera u Njujorku, za koju se kultna glumica dobro pripremila te nas ponovo oduševila svojim izgledom, i modnim izborom, koji je uvek prilagođen prilici i godinama.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Helen Mirren... 

PageBreak

Najpoštovanija britanska glumica pojavila se na premijeri u prelepoj srebrnoj haljini, sa svetlucavim cvetnim detaljima koja seže do sredine lista.

Kreacija koja se diskretno presijavala na plave nijanse, savršeno se uklopila sa kobalt plavom bundom od veštačkog krzna kojom je Helen nadogradila svoj stajling.

Ova prelepa bundica, osim krzna na rukavima, na prednjem delu poseduje i statement cvetni dezen koji je dao dozu zabave ovoj kombinaciji i učinio je veoma modernom. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/