Počev od prozirnih, prilično otkrivenih toaleta, preko preuskih, svetlucavih kombinezona pa sve do haljina koje joj stoje kao salivene, sa šlicem ili nekim efektnim detaljem - to su samo neki od najupečatljivih momenata ove latino pevačice i glumice. 

Mada, njena moć transformacije je odavno poznata još od čuvene Versace haljine koju je nosila na dodeli Grammy nagrada pre 16 godina, kao i prozirne haljine cvetnog ukrasnog veza, takođe s potpisom italijanske kuće koju je Jennifer nosila na prošlogodišnjoj Met gali. 

Dok je ipak prethodnih godina nosila prilično provokativne, izazovne haljine koje su više otkrivale, nego skrivale, ove godine njen stil bi se najpre mogao opisati kao sveden i minimalastički. To nam potrvđuje čarobna žuta haljina sa plaštom Giambattiste Vallija koju je J.Lo ponela na dodeli Golden Globes nagrada, kao i sofisticriana bela, uzana haljina Rolanda Moureta koju je diva izabrala za after party te iste večeri.

Međutim, imali smo priliku da vidimo i klasične Lopez momente poput Zuhair Murad couture kombinezona koji stavlja akcenat na sve njene atribute po kojima je nadaleko poznata.

U nastavku pogledajte top 5 red carpet izdanja u kojima je ova 47-ogodišnja lepotica očarala modni svet:

1. Golden Globes - Giambattista Valli 

2. American Idol party - Zuhair Murad 

3. Golden globes after party - Roland Mouret

4. Premijera filma "The perfect match" - Cushnie et Ochs

5. Premijera novog nastavka crtanog serijala "Ice Age" - haljina Vatanika

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/