Na svečanom događaju u Ženevi, koji je upriličila IWC Schaffhausen, internacionalni brend koji se bavi proizvodnjom luksuznih satova, pojavile su se brojne važne, poznate i one manje poznate ličnosti iz javnog života.

Međutim, pojava brazilskog supermodela apsolutno je zasenila sve zvanice.

Nije teško da zasenite sve ukoliko ste model i dolazite iz Brazila pride, to je sasvim jasno.

Ipak, ovo glamurozno izdanje Adriane Lime bilo je ne samo na visokom nivou, već je i samoj manekenki stilski pristajalo perfektno.

Nude tonovi u kombinaciji sa taupe nijansom koja je zapravo jedna vrsta sive sa primesama braon boje, predivno su izgledali ne samo u vidu ovog kroja svilene haljine, već su se odlično slagali i sa Adrianinim tenom.

Haljinu potpisuje manje poznat brend po nazivom Cushnie et Ochs, dolazi iz njihove kolekcije za proleće/leto 2017., a cena joj je 1.700 dolara.

Za nas je ova cifra i dalje vrtoglava, ali za poznate ličnosti svakako nije, kada se uzmu u obzir cene svetski poznatih brendova u čijem izvođenju bi ovakav model koštao makar pet puta više.

Još jedan dokaz da ime ne diktira kvalitet ili možda samo prelepoj Adriani ovaj model haljine stoji toliko perfektno da ne možemo prestati da se oduševljavamo iz kog god ugla je pogledamo.

Kako je prelepa Adrina izgledala pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

foto: Instagram/adrianaislima

foto: Instagram/thecatwalkitalia

foto: Instagram/thecatwalkitalia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbia/