Poznato je da je glumac jedno veliko dete u duši i ujedno veliki romantik. Svi se sećamo njegove ljubavne priče kako je prišao svojoj sadašnjoj supruzi koja nas je raznežila i pokazala nam koliko voli Camilu Alves sa kojom ima troje dece.

Da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana, Matthew i prelepa crnka su nam pokazali na premijeri najnovijeg glumčevog filma Gold. Svečana premijer ovog filma je u potpunosti pripala ovom preslatkom paru koji je od dolaska do same projekcije razmenjivao nežne, zaljubljene poglede, osmehe i dodire.

(Matthew McConaughey i Camila Alves: 10 izdanja para koja dokazuju da u Holivudu nema stilizovanijeg para od njih!)

U jednom trenutku 47-ogodišnji glumac se suptilno nagnuo poljubivši svoju ženu sa kojom je u braku već četiri i po godine.

Pogledajte na sledećoj strani kako su crveni tepih uveličali Matthew i Camila...

PageBreak

Iako je ovo bio događaj na kojem je njen suprug bio zvezda večeri, manekenka brazilskog porekla je osvojila sve prisutne gracioznošću blistajući u zlatnoj maksi haljini. Alves je ponosno koračala uz svog muža nosivši kreaciju modne kuće Marchesa.

U pitanju je toaleta vrlo popularnog ‘A Line’ kroja gde se haljina širi od kukova ka podu i tako stvara siluetu u obliku prvog slova azbuke. Istoimena toaleta je ukrašena trodimenzionalnim cvetnim ukrasima i prslukom sačinjenim od pregršt presijavajućih perlica.

Ovaj look Camila je upotpunila takođe Marchesa ogrlicom i minđušama dok je šminka bila malo naglašenijeg karaktera. McConaughey je takođe izgledao vrlo elegantno na  premijeri. Glumac je nosio pomalo raskopčanu belu košulju oštrog kroja ispod zift crnog smokinga.

Njegov zavodnički osmeh i polumessy gusta brada dodatno su učinili da izgleda markantno.

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.instagram.com/elleserbia