Poznata glumica, i od skora dizajnerka, Sarah Jessica Parker zanemarila je glavna IT dešavanja u gradu, te je svu svoju energiju usmerila ka poslu.

Nakon što je otvorila svoju radnju u Vašingtonu u kojoj se nalazi nedavno predstavljena linija malih crnih haljina, najnoviji parfem i cipele, Sarah je dobila novi poslovni zadatak koji se odnosi na promociju.

Tako je ona viđena na poznatom LAX aerodromu, kada se vratila sa poslovnih sastanaka koje je imala u okviru SJP brenda,  a mi nismo mogli da ne primetimo njen kul i ležeran outfit.

Sarah je uklopila tople i praktične odevne komade i postigla savršen zimski stil. 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Sarah Jessice Parker....

PageBreak

Zvezda serije "Sex and the City" pojavila se na losanđeleskom aerodromu u basic sivoj majici i maslinasto-zelenim pantalonama ravnih nogavica, ispod kojih su virile crne čarape. Preko ovih komasa, Sarah je ponela sivu bundicu koja seže do sredine butina.

Što se tiče aksesoara, osim crne crossbody torbe, nas su oduševile sive glitter poluduboke čizmice koje su se presijavale na dnevnoj svetlosti, i možemo slobodno da kažemo začinile celokupan look. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/