O tome koji dizajner će stati iza njene kombinacije za inauguraciju pisalo se i pričalo nedeljama. I kada su neki pomislili kako će Melaniju na cedilu ostaviti svi eminentni američki dizajneri današnjice, jedna veteran je prelomio izavivši kako mu je čast da odene za jednu ovako svečanu i istorijsku priliku, jednu od najlepših žena na svetu.

Pogađete,u pitanju je Ralph Lauren, možda i najcenjeniji američki dizajner koji je za ovu priliku osmislio prelep kašmirski kostim bebi plave boje po uzoru na slavne kostime Jackie O.

Ralph koji je transformisao američku modu je uspeo da nas podseti na nezaboravne momente sofisticirane Jackie Kennedy, nagoveštavajući da bi Melanijin stil mogao da bude moderna verzija Jackienog autentičnog stila.

Sam kostim se bazira na uzanoj haljini i kratkom boleru na preklop niske rolke. 

Pogledajte na sledećoj strani izgled nove Prve dame...

PageBreak

Četrdesetpetog predsednika Amerike i Prvu damu je dočekao još uvek najomiljeniji par Bele kuće - Barack i Michelle Obama koji po protokolu predaje dužnost novom predsedniku.  

foto: Instagram / gerrieywainaina

Moramo da priznamo kako nam se Melanijin izbor prilično dopao. Za svedenost i eleganciju se pobrinula nežna nijansa svetloplave, i damski kroj dok je zanimljivu i atraktivnu notu obezbedio kroj u gornjem delu, tačnije bolero na preklapanje i niska, ženstvena rolka.

Poluuredna punđa, diskretna šminka, dugačke kožne rukavice i salonke u istoj nijansi kao kostim su finiširali ovaj sjajan izgled nove Prve dame.  

foto: Instagram / bravelybrittany 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/