Nakon učestovanja na ženskom maršu u Vašingtonu, kada je nosila majicu sa feminističkom porukom, Natalie se vratila u Los Anđeles te svoje slobodno vreme koristi za šetnju i odmor.

Sportske aktivnosti u vidu hikinga sa svojim suprugom, koje lepa trudnica redovno praktikuje, ovog puta zamenio je televizijski nastup u poznatom američkom showu Jimmy Kimmela.

Tako je Natalie odbacila obične sportske komade za dan, te umesto njih ponela neku elegantnu haljinu koja je savršeno prekrila njen trudnički stomak.

Na putu ka lokaciji snimanja, Oskarovka je uslikana u color-block kreaciji Proenza Schouler kojom je najavila da će se veliki karneri i dalje zadržati kao jedan od trendova u narednom periodu.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Natalie Portman...

PageBreak

Zvezda filma "Jackie" pojavila se na ulici u crno-plavoj haljini njujorškog modnog brenda.

Haljina midi dužine poseduje zanimljiv kroj u vidu dekoltea na preklop koji nam je pružio pogled na njeno negovano poprsje, a svilenkast materijal u formi volana je lagano lepršao oko nogu lepe trudnice.

Natalie je uz ovaj look uparila odlične aksesoare, kao što su alke, naočari, torba sa lancem i baletanke. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/