Jesenju kolekciju Victorije Beckham nećemo moći da vidimo sve do Nedelje mode u Nujorku (još samo nekoliko dana!) ali njeni oufiti nam daju snažan nagoveštaj onoga što nas očekuje.

Sudeći prema poslednjem pojavljivanju u javnosti modne kreatorke, kada je nosila komade iz njene pre-jesenje kolekcije za 2017, ova revija će biti nešto posebno. 

Vicky trenutno boravi u Njujorku, a sve svoje slobodno vreme koje ima između priprema i organizacije stvari za reviju, dizajnerka koristi za uživanje i šetnju gradom.

Tako je viđena na ulicama metropole u jednoj fantastičnoj odevnoj kombinaciji koja, upravo zbog jarkih boja, odaje utisak da je Victoria spremna za prve prolećne dane.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Victorije Beckham...

PageBreak

Modna kreatorka se pojavila u prelepoj narandžastoj haljini koja je obgrlila njenu figuru, a jarka boja istakla njen ten, i osvežila je. 

Atraktivnost ove haljine koju krase metalni dugmići, Vicky je dodatno naglasila cipelama s V izrezom u upečatljivoj neboplavnoj boji, kao i bordo kožnoj torbi, koju je sve vreme držala u ruci.

Samo nekoliko sati kasnije, britanska dizajnerka se pojavila ispred luksuznog hotela u kome je smeštena, odevena u jednako zanimljiv stajling koji je, po ugledu na prethodni, obeležen jarkim bojama.

Prelepa crvena haljina ispod koje se nazirala plava košulja, odlično je izgledala zajedno sa identičnim kožnim cipelama V izreza, u bordo boji. Naravno, Victoria je svoj look zaokružila naočarima sa tamnim staklima, koje se smatraju njenim omiljenim aksesoarom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/