Poslednjih godina Angelinu Jolie (41) nismo mogli da vidimo u nečemu drugom osim u crnom. Iz dana u dan, nizale su se kombinacije: crna duga haljina, crne pantalone, crna jakna, crna košulja itd.

Zbog toga je usledilo ogromno iznenađenje kada se na promociji svog novog filma "First They Killed My Fahter", pojavila u dugoj pink haljini.

Duga, lepršava i sa dubokim izrezom na leđima, haljina je otkrila Angelinina leđa potpuno prekrivena tetovažama. Glumica je kosu podigla u punđu, a lice diskretno našminkala.Ovakav modni izbor je učinio da Angelina izgubi izmučen izgled na koji smo navikli poslednjih godina.

"Ovaj film je moj način da se zahvalim Kambodži. Bez Kambodže ja možda nikad ne bih postala majka. Deo mog srca će uvek biti u ovoj zemlji. I deo ove zemlje će uvek biti sa mnom - Medoks," rekla je Jolieva očigledno pokazujući veliku sreću što se nalazi u ovoj zemlji.

Ranije tog dana Anđelina se pojavila u crnoj haljini do ispod kolena i pokazala da ne izgleda toliko mršavo, kako se u poslednje vreme pričalo, prenosi People.

izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/