Manekenka Gigi Hadid obožava da isprobava nove trendove, i to one poslednje koje imamo priliku da viđamo na revijama slavnih dizajnera. S obzirom da je u toku modni mesec, manekenka nakon napornih proba u bekstejdžu i samog šetanja na pisti, redovno obilazi glavna gradska dešavanja.

Upravo tada imamo priliku da vidimo njena najbolja off duty izdanja, koja se temelje na izboru ležernih komada, sa trendi obrtom.

Ovog puta smo primetili lepu manekenku u veoma uspešnom stajlingu neutralne nude palete, a poseban utisak na nas su ostavile pantalone dubokog struka. Upravo ovaj model se smatra glavnim trendom za proleće, ali moramo da nagovestimo da će ih nositi samo hrabre dame!

Na sledećoj strani pogledajte outfit Gigi Hadid...

PageBreak

Gigi Hadid je svoj omiljeni par jeansa zamenila drap pantalonama na crtu, komadom koji će obeležiti period ispred nas. One poseduju dubok struk i efektan široki kaiš koji vizuelno sužava figuru. Uz njih je manekenka uparila kratke bež čizmice te se dugačke pantalone doslovno nastavljaju na njih, čime se stvara iluzija dužih nogu. 

Basic bela majica i dugački džemper koji je Gigi ponela kao dodatni sloj dali su dozu ležernosti ovom outfitu, te možemo da kažemo da je ovaj look odličan primer kako se treba obući u prelaznoj sezoni. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/