Supruga američkog predsednika, Donalda Trumpa oduševljava svojom elegancijom, držanjem i fantastičnim stilskim umećem koje nam je do sada dokazala.

Upravo zato, Prva dama Amerike je veoma brzo utemeljila svoje mesto na listi najbolje odevenih žena sveta, te se svako njeno pojavljivanje u javnosti sa velikom pažnjom prati.

Po pisanju američkih portala, Melania se pre nekoliko dana pojavila na jednom sastanku održanom u Beloj kući, koji je imao za cilj da ohrabri mlade ljude, i podstakne na ostvarivanje uspeha, u raznim oblastima.

Za ovu priliku, lepa plavuša odabrala je da ponese predivnu crvenu haljinu koju potpisuje italijanska modna kuća Valentino. Kreacija midi dužine, u potpunosti prati figuru, a nadograđena je širokim rukavima sa volanima. 

Melania Trump iznenadila sve kada se dvaput zaredom pojavila u istoj Valentinovoj haljini

Samo dan kasnije, Melania je ponovo viđena u istoj haljini. 

Za posetu dečje bolnice u Vašingtonu prva dama obukla je istu kreaciju poznatog dizajnera, što je izazvalo mnogobrojne komentare u javnosti.

Dok se mnogi pitaju da li je ona toliko voli, pa je morala da je obuče odmah ponovo, drugi su ocenili da je to kršenje glavnog modnog pravila kao i preveliki rizik. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/