Poznato je da vojvotkinja od Kembridža Kate Middleton redovno obilazi velike konferencije i učestvuje na sastancima na kojima se rešavaju važna pitanja.

Iako često putuje po celom svetu, Kate je u poslednje vreme aktivna u svojoj zemlji, te je i sada prisustvovala otkrivanju memorijalne ploče u Londonu posvećene ratovima u Iraku i Avganistanu.

Za ovaj važan dan, Kate se pojavila u elegantnom kaputu koji, kako su mnogi ocenili, je već više puta viđen na vojvotkinji. Reč je o prelepoj kreaciji Michael Korsa u sivo-plavoj boji, koji je vojvotkinja uparila sa damskim aksesoarima: šeširom, rukavicama i salonkama!

Na sledećoj strani pogledajte outfit Kate Middleton...

PageBreak

Vojvotkinja od Kembridža je blistala u ovom kaputu, koji je ranije dva puta ponela- za Dan sećanja u Australiji i Novom Zelandu (april 2014.), kao i palati Hempton Kort, u kojoj se održao događaj posvećen deci (maj 2016.).

Iako  je reč o reciklaži, koja nije strana vojvotkinji, moramo da priznamo da je ovo bio dobar izbor, te da joj je kaput prelepo stajao. Pogotovo uparen sa plavim cipelama od antilopa koje potpisuje Rupert Sanderson, rukavicama i šeširom iste boje.

Upravo zahvaljujući ovom aksesoaru, Kate je na trenutak postala savremena Audrey Hepburn, što ne čudi jer u njihovom stilu postoji zajednička crta. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/