Nakon završenog modnog meseca, popularna manekenka Gigi Hadid je stacionirana u Njujorku, gradu u kome se nalazi njena porodica. Iako je gotova sezona modnih revija, plavokosa lepotica i dalje vredno radi na svojim poslovnim angažmanima.

Nakon što je uradila snimanje u jednom poznatom njujorškom studiu, Gigi je viđena na ulicama grada koji je već nekoliko dana okovan snegom, kada je prošetala fantastičnu all white kombinaciju. Ono što smo primetili su rolka i čizme preko kolena, dva komada koji čine osnovu stajlinga, kao i neobične pantalone koje smo momentalno poželeli da imamo u svom ormaru.  

Na sledećoj strani pogledajte najnoviji look Gigi Hadid...

PageBreak

Na ulicama Njujorka, Hadidova se pojavila u širokim pantalonama sa dubokim prorezima, koje su lepršale oko njenih nogu, tako da su nas neodoljivo podsetile na maksi suknju.

Uz ovaj odličan komad, koji se može nositi tokom celog proleća i leta, manekenka je uparila rolku, koju je uvukla asimetrično i fantastične piton čizme preko kolena.

Na kraju, svoj off duty look nadogradila je odličnim aksesoarima, kao što su beli ranac i tamne naočari, koje su je štitele od popodnevnog sunca.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/