Na humanitarnom događaju upriličenom posredstvom UNICEF organizacije, našle su se brojne poznate ličnosti, a među njima i čuvena trendseterka Olivia Palermo i njen muž Johannes Huebl.

Kao i uvek, pri svakom njihovom zajedničkom pojavljivanju blicevi su sevali na sve strane, jer zaista im se mora odati priznanje za možda i najstilizovaniji par na sceni poznatih.

Ipak, Olivia je bila ta koja je svojom kombinacijom privukla više pažnje.

Ponajviše možda i zbog toga što za razliku od osatalih dama koje su prošetale crvenim tepihom, nije ponela haljinu, niti komplet određenog dizajnera, već je smelo uparila nekoliko crnih komada sa zanimljivim aksesoarima i osvojila prisutne ovom jednostavnom, ali efektnom kombinacijom.

Naime, iako izgleda poput crne haljine, ovo što je Olivia zapravo ponela jeste suknja visokog struka i bluza koja je u nju upasana.

Pogledajte na sledećoj strani najnovije izdanje Olivije Palermo... 

PageBreak

Suknja zvonastog kroja sa faltama ističe se i detaljem u vidu koso ušivenih dugmića, dok je ostatak kombinacije istaknut jednostavnim kožnim kaišem sa mesinganom kopčom, koja je zapravo uparena sa vrtoglavo visokim potpeticama od zmijske kože.

Umesto klasičnog blejzera, lepa Olivia ponela je smoking - i uopšte nas ne bi iznenadilo da je taj smoking pozajmila iz suprugovog garderobera. Po pitanju aksesoara nije preterivala, niti se trudila da ih maksimalno upari i naravno postigla je odličan efekat.

Crni čoker odlično se uklopio sa otvorenim dekolteom, dok su torbica i sandale naglašene teksture začinile ovu all black kombinaciju.

Dakle, moguće je poneti malu crnu haljinu i bez klasičnih aksesoara u kompletu, ali na kraju krajeva: i bez haljine!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/