Pronađite odeću koju dugo niste nosili, izmenite stalne kombinacije sa kojima ''igrate na sigurno'', usudite se da eksperimentišete i da kombinujete staru odeću sa novim komadima. Iskoristite april i česte promene vremena kako biste kombinovali zimske i prolećne stvari na autentičan način.

Potražite raznorazne bedževe, šljokice, natpise i stikere, te počnite da ukrašavate teksas jakne, farmerke, kapute i košulje. Ekstravagancija je u modi! Pokažite svoju posebnost.

Od sitnih, ali upečatljivih dodataka uz stajling, sve do nošenja novih trendova - odabrali smo 7 ideja kojim ćete oživeti svoj izgled i stil.

1. Majica preko džempera

Foto: Style du Monde

U modi je dvoslojna odeća - suknja preko pantalona, korset preko košulje, majica na bretele preko majice kratkih rukava, pa i bluza preko džempera! Obrnite uobičajeni redosled oblačenja odeće i poigrajte se sa modom. Ko kaže da postoje pravila?

2. Čarape uz sve

Foto: Style du Monde

Ako još uvek niste počeli da nosite čarape na sandale i otvorenu obuću, znajte da je ovo jedan od glavnih modnih trendova, te da nećete pogrešiti. Odlučite se za ekstravagantnu kombinaciju.

Preostale savete saznajte na sledećoj stranici...

PageBreak

3. Hulahopke i farmerke

Foto: Style du Monde

Pre nego vam kažemo da obučete mrežaste hulahopke ispod farmerki, moramo da napomenemo da budete vrlo oprezni sa ovim modnim komadom. Ne nosite ih na šortseve, kratke suknje i majice sa dekolteom, jer rizikujete da izgledate jeftino. Pored mrežastih hulahpopki, ispod iscepanih farmerica možete da nosite i one sa dezenom, natpisima, tufnama, i sl.

4. Sportski kačket

Foto: Style du Monde

Nedelje mode donele su novi trend - beretke, kape i kačkete. Uparite kačket sa bojom majice i slobodno ga ponesite i na elegantnu kombinaciju.

5. Pojas

Foto: Style du Monde

Pojas je ove sezone trend broj jedan. Nosi se na - sve! Na haljine, duboke pantalone, košulje... Pogled na svoju uobičajenu kombinaciju za posao ćete potpuno izmeniti ako dodate samo jedan pojas koji će istaći vaš struk i učiniti vaš izgled znatno interesantnijim. Ako nemate jedan takav u ormaru, obavezno ga nabavite.

6. Neobični aksesoari za noge

Foto: Style du Monde

Predlog za ekscentrike su šarene, plišane narukvice koje idu na nožne članke. Obucite dnevnu haljinu, crne plitke čizme i stavite ovaj otkačeni aksesoar na noge. Vaša odevna kombinacija dobiće sasvim novo izdanje!

7. Glomazne minđuše

Foto: Style du Monde

Trend koji se pojavio prošle godine i dalje je aktuelan. Ako obučete svedenu, elegantnu, poslovnu kombinaciju, a ne želite da izgledate dosadno, dodajte velike minđuše nesvakidašnjeg oblika i jednoličnom izgledu daćete lični pečat.

Priredila: Tara Đukić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/