Sitno, ne može sitnije. Brojimo bukvalno dane do izlaska rođendanskog broja kojim ćemo proslaviti 12 godina na srpskoj, ali i regionalnoj sceni. Kao i što priliči jednom slavljeničkom broju u proteklih 10 dana u redakciji je bilo više nego zanimljivo.

Dobro, priznajemo, bilo je haotično, iscrpljujuće, stresno i radilo se pod tenzijom, ali sve zbog velike želje da se majsko izdanje spakuje na vreme i kako je planirano, sve sa balonima koji su nabavljeni zbog snimanja "Ko je Elle" ali i Duškinog uvodnika. 

U tim trenucima stilisti i fotografi su dosta "povukli" glumeći često modele. Srećom, akteri priča su bili prilično raspoloženi za snimanja pa je bilo uživanje raditi sa njima. 

Nekako najglatkije je prošlo snimanje naslovne koje je obavljeno prvo, nekoliko dana pre pakovanja ostatka. Jer, zna se šta je prioritet. Uostalom, pogledajte u nastavku najzanimljivije slike sa snimanja rođendanskog broja koji je u prodaji od 22. aprila.

Puna četiri dana u studiju smo sa Bracom Nadaždićem fotografisali više od 12 #elleljudi. Od aktera priče zatraženo je da na snimanje dođu u nečemu crnom, ili crno-belom i jednim crvenim detaljem. Anica Dobra se tako pojavila sa smutijem, Tamara Krcunović je čitala knjigu Madam Bovari sa crvenim koricama a Ognjenka Lakićević je pozirala u crnim starkama i crvenim čarapicama. 

Samo nekoliko dana kasnije, studio je zaposela modna ekipa koja je snimala veliki specijalal posvećen AKSESOARIMA.

Potom se cela ekipa preselila u Zoo vrt gde su je čekale raspoložene Marta Jovanić, Una Senić i Dragana Dobrić. Snimanjue je prethodila "generalna" proba u kojoj je modele glumila naša Marija Timotijević - Maka.

I piknik je mogao da počne!

Snimanje je prekinuo paun koji je morao da ukrade bar minut pažnje, praveći se neverovatno važan.

Uporedo sa rođendanskim brojem, ekipa Elle magazina je radila i XYZ dodatak koji će krasiti editorijal inspirisan Kubom. Za te potrebe bajkovite ulice boemskog Zemuna pretvorene su u Havanu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/