Kada je u pitanju stil zvaničnika i njihovih supruga, tu nema mnogo mesta za eksperimentisanje, za sve postoji protokol i određen propis, pa tako i zda odevanje.

Kada su u pitanju prve dame, predsednice, princeze, zvaničnice, njihov stajling se svodi na tek nekoliko stavki: damski stil, klasični krojevi i svedenost.

I tu nema mnogo iznenađenja.

Prva dama Amerike takođe igra na sigurnu kartu. Makar je igrala sve do sada.

Komplet koji je ponela za susret sa predsednikom Argentine i njegovom suprugom, koja važi trenutno za najbolje odevenu prvu damu sveta, izazvao je popriličnu modnu pažnju.

Ne samo zbog samog izgleda kompleta, koji se može pohvaliti besprekornim krojem, efektnom bojom i zanimljivim detaljem u vidu poruba na sakou i na suknji, kao i džepovima, već i zaista trendy modelom koji nam dolazi iz američke modne kuće Altuzarra.

Baš kakav je i stil samog brenda koji se ističe upadljivom ženstvenošću, autentičnom francuskom sofisticiranošću i američkom jednostavnošću i pragmatizmom, takvo je bilo i izdanje Melanije Trump.

Kako je izgledala Melanija pogledajte na sledećoj stranici...

PageBreak

Moderna i zavodljiva silueta kompleta isticala se peplum delom u predelu struka, nagalašenim naramenicama, smelim izrezom na suknji, koji dolazi do izražaja tek ukoliko sednete. Detalji u vidu dugmadi i poruba učinili su model još zanimljivijim, te Prva dama nije morala da brine oko aksesoara, sem obuće, a izabrala je vrtoglavo visoke potpetice sa uzorkom kože pitona.

Nasuprot nje lepa Juliana, supruga argentinskog predsednika se opredelila za vatrenocrvenu haljinu sa peplum karnerom sa strane. Iako je i njen look privukao pažnju moramo da konstatujemo kako je Melania u ovom okršaju "prvih" dama pobedila. 


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/