Tokom Billboard Latin Music Awards večeri ubedljivo najprimećenija zvezda bila je američka glumica meksičkog porekla.

Eva je svoju all-white kombinaciju začinila vrlo smelim detaljem - dubokkimn izrezom, čiji rastvor je dosezao bukvalno do pupka.

Lepa latina svakako nije prva poznata dama koja je na jednom svečanom događaju ovakve vrste, skrenula pažnju na oufit vrlo, VRLO  izazovnim dekolteom, to je pre nje svakako učinila J.Lo na na Grammy dodeli nagrada 2000.

Ko može da zaboravi više nego smeli dekolte latino dive u zečenoj haljini sa safari printom?

Ipak, za razliku od tadašnjeg više nego smelog izdanja Jennifer Lopez, Eva je izborom ovog outfita ipak dobila visoke ocene za stil i eleganciju.

Iako ova kombinacija izgleda poput odela i pantalona, u pitanju je kombinezon sa beljzerom, koji potpisuje dizajnerka Elisabetta Franchi.

Blago zvonolike nogavice izdužuju siluetu i čine skaldanu simetriju u paru sa sečenim rukavima na blejzeru, čiji kroj se pak ponajviše dopunjuje sa dubokim izrezom u predelu dekoltea.

Iako je dekolte zaista dubok i potreba je poprilična doza smelosti da se ponese, ovo je jedan od delikatnijih ovakve vrste koje smo imali prilike da vidimo na nekom elegantnom izdanju.

Na sledećoj stranici otkriijte kako je izgledala Eva Longoria:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/