Iako je ovogodišnja tema najglamuroznijeg modnog bala bila ekstravagantna dizajnerka Rei Kawakubo, neke od zvanica igrale su na sigurno i opredelile se za klasiku - elegantna haljina i visoki glamur.

Po pitanju onih autentičnih i neobičnih izdanja koja su na odličan način propratila temu dress coda, a u isto vreme nisu prešla granicu apstraktnog ukusa (što je zaista bio vrlo težak zadatak) na svim listama kao vodeća dama izuzetnog stajlinga bila je Rihanna, zatim: Priyanka Chopra, Gigi Hadid, Lily Alridge i Dakota Johnson.

Sa druge strane ostale dame su ili preterale sa ekstravagancijom, te su zaista izgledale odveć smešno ili su bile previše jednostavno obučene kao da je u pitanju jedan od uobičajenih događaja na crvenom tepihu - ali činjenica je da nije.

Adriana je sa druge strane bila negde na sredini, istina je da se nije pojavila u outfitu inspirisanom temom večeri, ali je njena haljina bila i te kako zapažena i dorasla događaju visine kakav je Met Gala.

Crnu glamuroznu toaletu koju je ponela dolazi iz modne italijanske kuće Alberta Ferretti, pored dubokog dekoltiranog izreza, kroj haljine posebno je istaknut prorezom na nozi, ali i predivnim šlep delom.

Preplepa manekenka kombinovala je ovaj komad sa tek suptilno naglašenim aksesoarom, sandalama sa kaišićima koji su se isticali blještavim kamenčićima, a potpisuje ih Giuseppe Zanotti, te dijamantskim prstenom i minđušama čuvenog brenda Chopard.

Kako je izgledala Adriana pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/