Na oba humanitarna događaja u Njujorku na kojima se pojavila Helena, njeno izdanje bilo je za svaku pohvalu, ipak je u pitanju devojka koja je pre čitave tri decenije žarila i palila na najvećim modnim pistama, kao i na naslovnicama najčuvenijih magazina.

Ne zaboravimo nikako Wicked Game od Chris Isaaka, koji se i danas gleda u zanesom stanju, zahvaljući zansnoj manekeni danskog porekla naravno.

Sve to zbog čega je dobar deo planete bio zaljubljen u Helenu Christensen, ona je opravdala noseći svoje godine najbolje što ume, a zaista ume, jer lepa manekenka ove godine puni 49.

Zavidnu liniju prošetala je pre par dana svečanosti pod nazivom Planned Parenthood 100th Anniversary, pojavivči se u uzanoj beloj top haljini sa zanimljivim detaljem u vidu vijugavog izreza.

Podignute kose sa crvenim karminom i minimalističkim nakitom, Helena je izgledala ne samo zansno, već i poprilično provokativno.

Ko bi ovoj dami dao pedeset godina? I koja bi dama u njenim godinama sa ovoliko stila uspela da ponese ovu laskavu kreaciju?

Zato kažemo, bravo Helena.

Kako je izgledala manekenka pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak


Već nakon dva dana manekenka se pojavila na još jednom značajnom događaju National Sawdust humanitarnoj večeri.

Ovog puta opredelila se za nešto decentniji stajling, ali i dalje vrlo izazovan.

Predivna svilena haljina u crnoj boji isticala se ponajviše spuštenim ramenima, ali i samim krojem i dužinom koja je odlično pristajala manekeni.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/