Ćerka legendarnog supermodela, omiljene nam Cindy još uvek nosi slatko svoje mlade godine. Heeej, pa njoj je tek 15 godina, ali već sada nema sumnje da je Kaia prava naslednica svoje slavne majke i da Kendall Jenner i te kako ima razloga da se "plaši" mini Crawford, kako je svojevremeno izjavila otkrivši da njenu karijeru jedino Kaia može da ugrozi. 

Mlada naslednica Cindy Crawford izabrana je za promo lice Marca Jacobsa, tačnije njegov parfem Daisy Marc Jacobs koji je namenjen damama koje se osećaju mladoliko, sveže, poletno i pozitivno.

Na lansiranju parfema Cindy je nosila haljinu iz prolećne kolekcije američkog dizajnera koju je Bella Hadid prošetala na pisti u paru sa psihodeličnim kaputom.

Pogledajte na sledećoj stranici kako je izgledala Kaia Gerber na događaju koji je upriličen u čast lansiranja parfema...

PageBreak

Kaia je izgledala eterično i prelepo u prozirnoj mini haljini prepunoj pastelnih, cvetnih motiva i detalja. Savršena mala bela haljina (LWD - little white dress, that is).

U fokusu su pored Kaine prirodne lepote bile njene vretenaste, duge noge kao stvorene za manekenske piste. Sorry Kendall, ali bila si u pravu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/