Kada ste bivša Mis, i u svojoj biografiji imate priličan manekenski staž, onda vam štikle od 10 i više santimetra ne predstavljaju muku, niti prepreku već detalj kojim ćete zablistati - gde god da se pojavite.

Tako je bar bivšoj mis Slovenije, aktuelnoj prvoj dami Amerike koja se u formalnim, državičkim susretima svog supruga, Donalda Trumpa sa raznoraznim svetskim lidera ne ustručava da svaku svoju kombinaciju nadogradi vrtoglavo visokim potpeticama, bilo da se one vide, ili ne vide.

Na obeležavanju Dana majki, Melania Trump koja bi trebalo da se pridruži suprugu na njegovom zvaničnom putovanju u Saudijsku Arabiju, se pojavila u crno-beloj kombinaciji koju potpisuje Ralph Lauren. 

Trump se ovoga puta opredelila za belu košulju i široke, palaco pantalone iz Ralph Lauren kolekcije pantalona.

Prva dama je kompletan look nadogradila belim stileto cipelama Dolce i Gabbane koje su optočene brošem, i imaju štikle visoke 11 santimetara! To je retko ko primetio, s obzirom da su palaco pantalone prekrile većinu ali i po manekenskom hodu Melanije, kojim se činilo da prva dama Amerike hoda u baletankama a ne ekstremno visokim štiklama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/