Tako je bilo sa njenim kontinuiranim crnim izdanjima u kojima je izgledala moćno, ali nekako ozbiljno i hladno. Toga je bila svesna i britanska dizajnerka koja je polako ali sigurno odbacila vernost prema crnoj, opredelivši se za teget i zagasite nijanse sive, smeđe i bordo, ali i jarke boje - ako se setimo haljina od trikotaže u drečavo narandžastoj nijansi, zatim kombinacije plava košulja + žuta suknja.  

Isti je slučaj sa krojevima - Vic se drži statement odela, uzanih, midi haljina, rolki, širokih pantalona a posebno je fan kombinacije košulja (po mogućstvu muškog kroja) i midi suknja, blagog plisea. Nakon što je upravo ovu poslednju kombinaciju prošetala u svetloroze boji, Victoria je reciklirala isti combo, samo ovoga puta u svetloplavoj nijansi.

Kao da smo u sceni iz bajke Sleeping Beauty u kojoj se vile pitaju da li bi haljina njihove miljenice bila lepša u ružičastoj ili plavoj nijansi. 

Mi moramo da priznamo da nam je u ovom slučaju boja plava verzija, jer pink prosto nije Victoria. Prugasta košulja, usukana u suknju divne plavičaste nijanse sa pliseom iz njene kolekcije, uparena sa belim salonkama koje takođe Victoria potpisuje (iz njene Pre-Fall 17 kolekcije) je bila pun pogodak!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/