Poznata po besprekornom damskom stajlingu, lepa Natalie stavila nam je do znanja zašto po pitanju ovog stila ona ubedljivo vodi na listi onih najbolje obučenih.

Povom proslave njene najnovije kampanje za Miss Dior koja glasi "What would you do for a love?", lepa Amerikanka jevrejskog porekla ugostila je na jugu Francuske, zajedno sa francuskom kućom 150 zvanica u prelepom zamku Château de la Colle Noire, dočekujući goste u elegantoj toaleti, kakva i priliči dami koja predstavlja ženstven, damski parfem Miss Dior.

Duga haljina od pliša u tamno plavoj boji, rađena je specijalno za Natalie, po uzoru na onu iz Diorove kolekcije za jesen/zimu 2017.

Dizajneri su duboko dekoltiran model golih ramena za Natalie prepravili upravo u njenom stilu, te je laskava večernja haljina poprimila oblik balske i naravno vrlo damske: sa klasičnim V izrezom koji otkriva ključne kosti i rukavima koje krase popularni karneri.

Ovako bajkovito izdanje ispratila je svedena, ladylike frizura, ona podignute kose, te je lepoj glumici falila još samo kruna ne bi li u potpunosti izgledala poput princeze. 

Parfem Miss Dior je nastao 1947. godine u srcu Provanse, mestu koje je toliko oduševilo Christiana Diora koji je obožavao Colle Noire, koji je kupio 4 godine kasnije, zatim ga renovirao i u njemu živeo većinu vremena do svoje smrti (1957.) Cvetne aleje iz njegove bašte inspirisale su ga za mnoge parfeme, ali Miss Dior je bio i njemu, ali i svima posle najdraži, najposebniji i najomiljeniji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/