Dok većina medija se bavi činjenicom da Melania Trump nije ponela maramu za glavu, i na taj način prekršila glavne diplomatske kodekse pri odevanju za posetu Saudijskoj Arabiji, mi smo pod utiskom njene (do sada) možda i najbolje kombinacije.

Jer, ovako treba da izgleda jedan sveden, elegantan i skupocen look prve dame Amerike. 

Izabravši crni kombinezon Stelle McCartney, zatvorenog dekoltea sa sitnim i diskretnim prorezom ispod vrata u predelu dekoleta, Melania je i te kako odala poštovanje islamskoj zemlji, s obzirom da ovakav kroj sa ekstremno pokrivenim rukama i nogama, priliči ženama iz Saudijske Arabije.

Uostalom, ni Angela Merkel koja je u poseti Saudijskoj Arabiji neće nositi maramu, a setimo se ni Michelle Obama prilikom svoje posete ovoj zemlji nije nosila nikakvu ešarpu, niti maramu.

Odevena u sveden kombinezon britanske dizajnerke, Melania je uspela jednim detaljem da nas oduševi i kupi za sva vremena. U pitanju je široki, zlatni kaiš Saint Laurenta od kože pitona, inspirisan ludim osamdesetim koji je doprineo da skromno, crno izdanje prve dame Amerike izgleda luksuzno, skupoceno i vrlo elegantno.

Ne smemo da zaboravimo ni zlatnu ogrlicu koja je dodatno začinila ovaj fantastičan look.

Puštena kosa, mrvica rumenila, s fokusom na oči... Melania definitivno zna kako da izgleda moćno i nekako autoritativno.

Samo dan kasnije, Melania je takođe impresionirala sve uparivši beličastokrem Max Mara džemper i fantastičnu narandžastu, kožnu suknju Hervea Pierrea. Pomenuta suknja je definitivno najfashion komad koji je Melania ponela od kada je postala prva dama Amerike.

Pogledajte na sledećoj strani još dve kombinacije koje je Melania prošetala tokom prvog dana boravka u Saudijskoj Arabiji:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/