Nije teško da zablistate u punom sjaju na crvenom tepihu, kada ste deo tima koji čine najseksi žene u svetu modelinga (jedan od Victoria's Secret anđela), pritom posedujete i božanske crte lica.

Međutim, Adriana ume da nas iznenadi i oduševi svojim izgledom dodatno i to onako kako ne bismo očekivali, što se tokom vikenda upravo i dogodilo. Na žurki koju je u Kanu upriličila jedna od najčuvenijih kuća nakita - Chopard, pojavila se i lepa manekenka koja je redovan gost ovakvih gala večeri.

Lima je za ovu svečanu priliku ponela crnu haljinu dugu do poda sa rukavima iste dužine, ali sečene po sredini, kroj koji čini da ovaj komad u prvi mah vizuelno izgledao poput ogrtača, mada on to ipak nije.

Pored zanimljivog kroja maksi haljine, izdvajao se svakako njen gornji deo, tačnije onaj koji prekriva grudi.

Naime, čitavu strukturu gornjeg dela haljine činile su spojene niti dijamantskih kamenčića sa kojima je Adriana uparila i minđuše.

Kako je izgledala Adriana Lima pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Pored ovakve haljine zaista vam ništa drugo nije potrebno, jer ona sama ostavlja neophodan efekat glamura, te je brazilska lepotica izabrala svedenu varijantu kada je u pitanju kosa i mejkap.

U sferi kose opredelila se za zalizan prednji deo, dok je šminka bila klasična, večernja: smokey eyes i blago naglašene usne i obrazi u istoj neutralnoj nijansi ružičaste.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/