Nakon raskošne, diskretno cvetne Giambatista Valli kreacije na jedno rame koju je nadogradila dokolenicama i nude salonkama preksinoć u Kanu, mlada manekenka je nastavila da u sličnom stilu nam pokazuje kako je prerasla mladalačke haljine kao i da se ne boji rizika, eksperimentisanja.

U stilu Blair Waldorf i Paris Hilton, Kendall je odučila da i u nedelju veče crveni tepih pokori jednom nesvakidašnjom glam kombinacijom prošetavši teksas šors na crvenom tepihu Kana, kao da je u pitanju kanska riva, a ne glamurozan tepih ispred Palais des Festivals u kome se održava većina programa. 

Pogledajte na sledećoj stranici najnovije izdanje lepe manekenke:

PageBreak

Kao i u prethodnom izdanju, Jenner se opredelila za gornji kroj na jedno rame, u ovom slučaju satenski crop top Alexandera Vaultiera iz njegove prolećne couture kolekcije, koji je iznela kao model na pisti u paru sa esktremno kratkim šortsom. Jedina razlika između nje i modela na pisti je bila u izboru obuće.

Umesto svetlucavih sandala, Kendall se odlučila za crne salonke. 

Na ovaj način Kendall je dokazala da je couture i običan teksas šorts, ako ga uparite sa asimetričnim crop topom koji ima predugačak šlep.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/