Znamo je kao neprikosnovenu lejdi od stila i sa pomalo netipičnim manirima (netom kruži već nekoliko dana video u kome Melania odbija da da svom suprugu ruku) koja je često na meti novinara i analitičara koji kritikuju njeno ponašenje. Posebno nakon posete u Saudijskoj Arabiji, tokom koje je nosila vrlo diskutabilne kreacije.

Elem, ni ovog puta nećemo se baviti njenim ponašenjem, nego ćemo se fokusirati na njen besprekorni modni stil. 

Pa, krenimo redom. Prva dama Amerike je za odlazak iz Izraela, izabrala sjajnu belu haljinu koju potpisuje naša Roksanda Ilinčić. Naizgled obična bela haljina za telo je "prošarana" belim svelucavim trakama koje su razbile monotoniju monohromatske palete i jednostavnog kroja.

Pristojna midi dužina, široka, lepršava donja suknja koja se - kako bismo mi sa ovih slovenskih područija rekli, širi u zvono, cipele na štiklu u puder boji i crne načare su Melanijin sinonim za sofisticiran i elegantan izgled.

Blago talasasta kosa, svedenija šminka su takođe njene davno otkrivene beauty tajne koje su sigurica u ovim prilikama.  

Da, ovo je jedan od onih sigurica izdanja, ali snaga njenog izgleda leži u jednostavnosti i naglašena je gracioznim, manekenskim hodom.

Melania izgleda kao da maršira za modu u Roksandinoj haljini i to kao neko ko je svestan povoda, godina i ko shvata da lepota može da se izrazi kroz jednostavne komade.

Zato, bravo, girl, bravo! 

Na sledećoj strani pogledajte još fotografija Melanije u fantastičnom izdanju koju potpisuje Roksanda Ilinčić.

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/