Iako je prošlo 10 godina od prikazivanja poslednje epizode omiljene nam serije Sex and the city, fama oko ovog kultnog TV dela ne prestaje. Stalno čitamo meme o seriji, najpoznatije citate, interesujemo se za život glumaca koji su igrali u seriji, nadamo se novom nastavku filma i još uvek obožavamo da gledamo odevne kombinacije Carrie, Samanthe, Miranda i Charlotte. 

U nedavnom intervju koji je SJP dala portalu Yahoo Style, slavna glumica koje je otelotvorila Carrie Bradshaw, kolumnistikinju koja ima bezboj problema sa muškarcima o kojima najviše filozofira sa svoje tri najbolje drugarice dok ispija Kosmopolitan, Sarah je otkrila da postoji jedan modni aksesoar iz serije za koji je posebno vezana.

Da li možete da pogodite koji je?

Naravno, u pitanju je ogrlica sa ispisanim imenom Carrie. Setimo se, da se kroz seriju ovaj motiv često provlačio i da ga je jednom prilikom u seriji izgubila, ali pod slučajnim okolnostima ga je i našla!

Zanimljivo je da se nešto slično dogodilo glumici i u stvarnom životi: "Jednom prilikom sam ga izgubila, ali sada je na sigurnom. Ne nosim ga, ne stavljam ga i za mene taj komad nakita je veoma značajan. Mnogo volim taj lančić."

Ne čudi nas, jer i ovaj lačnić je simbol serije i verovatno glumici budi lepa sećanja. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/