Poznati super model protekle nedelje briljirala je na na kanskom crvenom tepihu, nosivši glamurozne toalete, od kojih su se neke našle i među najboljim modnim izdanjima sa ovog prestižnog festivala.

Prilikom boravka na francuskoj rivijeri Adriana nije propustila da poseti obližnji Monako u kome se tradicionalno održava Grand Prix formule 1.

Iako se prelepa Brazilka opredelila za klasično odelo, koje se svojim krojem od onog muškog izdvajalo samo blago ustručenim sakoom, te zvonastim nogavicama, Adriana je i te kako uspela da skrene pažnju svih prisutnih na sebe.

Crna puštena kosa, blago zalilzana pri vrhu, te sunčane naočare sa reflektujućim staklima u boji, dijamantske minđuše i crveni karmin u kombinaciji sa crvenim lakom za nokte - i to je to!

Za prirodnu lepotu kakvu poseduje anđeo Victoria's Secreta, više i nije potrebno. Lepotica je svakako mudro izabrala jednostavan, ali efektan outfit sa nekoliko sitnih detalja koji su naglasili njen jedinstveni seksepil.

Kako je izgledala Adriana pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/