Znamo da je Gigi Hadid veoma uspešna manekenka, "teška" nekoliko miliona dolara. Ali i ovakav uspeh nije prošao bez određenih posledica i po njenim rečima, podrazumevao je mnoga odricanja, koštajući je mnogih prijatelja. 

Jedno od životnih pravila, slavnog modela je da se ponaša onako kako bi volela da se drugi ponašaju prema njoj. Zato nas nije iznenadilo kada je njena bff Taylor Swift u više navrata naglasila koliko je Gigi Hadid veliki profesionalac, kako je kulturna i kako se na setu svima lepo javi, pita kako su. 

Njen posao jeste da pozira pored Taylor Swift, Ruby Rose, Bella Hadid, Karlie Kloss, Lily Aldridge, Adwoa Aboah i Kendall Jenner. Na keca bismo shvatili da lepa Gigi nema problema da sklapi prijateljstvo i da ih olako održava! Međutim, u razgovoru za jedan magazin, 22-godišnji manekenka je otvorena priznala da ju je modeling karijera koštala gubitka mnogih prijatelja.

"Dosta stvari izađe na videlo. Mislim da je bolje imati par zaista dobrih prijatelja, nego tonu sa kojima niste sigurni na čemu ste." 

Za nju važi pravilo da je posvećena drugarica i da se javlja svojim prijateljima kad god je u gradu...

"Postoje ljudi koji znaju da ih volim i da kada se vratim u grad ću ih odmah nazvati. Ali ponekad, ne možemo da se čujemo svakodnevno, jer je takva priroda posla kojim se bavim. To je uslovilo da izgubim mnoge prijatelje koji jednostavno nisu shvatali moju prezauzetnost."

Koliko joj je značila podrška seste, pročitajte na sledećoj strani:

PageBreak

Podrška od njene sestre Belle joj je veoma važna i stalni je izvor snage i prijateljstva: 

"Ona odlično razume zahteve posla kojim se bavimo i sa njom mogu da razgovaram o svemu. Zaista je lepo kada imate ljude koji kažu da je sasvim ok da imaš vreme za sebe."

Gigi je bila jasna kada je rekla javno koji je to prijatelj na koga može uvek da računa. "To je Taylor Swift." 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/