Ukoliko niste sigurni šta biste obukli rešenje se uvek krije u kombinaciji koja je sigurna, u pitanju je klasična crno-bela varijanta, koje uvek izgleda dobro bez obzira na to koji komadi su u pitanju.

Ipak, ovde je pored strukiranih pantalona koje su izazvale pažnju kako modelom, tako i simpatičnim printom žirafe na donjem delu nogavice, još jedan detalj značajno uticao na to da Gigi postane meta ne samo modnih rubrika, već i tabloida.

U pitanju je klasičan model bele crop majice kratkih rukava koju je popularna manekenka ponela ne noseći ispod nje brushalter. Što je poslednjih nekoliko meseci zaštitni pečat svih aktuelnih modela, pa i muzičkih zvezda poput Rihanne, Taylor i Selene.  

S obzirom na značajno ekstravgantnije primere slobodnog oblačenja različitih poznatih ličnosti, mi nismo sigurni da je na ovaj detalj neophodno u velikoj meri skretati pažnju, naročito ukoliko možete ovako nešto da ponesete sa stavom kakav poseduje Gigi, onda će vam i dobro stajati.

U našem sistemu modnih vrednosti ove predivne vintage panatalone u paru sa belim kratkim čizmicama, te čitav izgled koji je upotpunjen naočarima za sunce sa okvirom koji takođe podseća na retro stajling, svakako zaslužuje pohvalu za izbor, ali i način kombinovanja.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/