Iako crna boja nija prva pomisao kada govorimo o letnjoj garderobi, komadi obojeni tim neutralnim favoritom iz tamne palete boja odavno su prestali da budu rezervirani za hladnu sezonu i večernju atmosferu. Uz povratak laganijih materijala, razigranih uzoraka i jarkih boja, leto unutar naših ormara zadržava i jednostavnost crne boje.

Laka za kombinovanje i boja koja priliči svakom eventu, crna unosi eleganciju u svaki komad. 

Ove sezone crna boja osvojila je i dnevne letnje kombinacije što su već početkom godine najavile trendi Australijanke. Njihove svakodnevne kombinacije odisale su minimalizmom koju je crnu boju stavio u središte jednako ležernog i formalnog, dnevnog i večernjeg looka.

Osim što je idealna za svaku priliku, jednostavnost crne boje savršen je izbor za spoj s raskošnim trendovima koje donosi letna sezona. Od izvezenih detalja i naglašenih volana do otkrivenih ramena i otvorenih leđa, crna unosi eleganciju zadržavajući razigranost letnih sezone.

Iako su crni komadi uvek isplativa investicija koja će se lako kombinovati sa ostatkom garderobe, all black kombinacije nose privlačan mračan šarm unutar kog mnogi pronalaze udobnost koja vizualno stanjuje figuru. Kako bi kombinaciju u potpunosti obojenu crnom učinili zanimljivijom birajte one koji u jednostavne ili trendi krojeve nose utkane zanimljive teksture i upečatljive detalje poput raskošnog veza, resica ili volana.

Na sledećoj strani vam donosimo nekoliko all black kombinacija naših omiljenih blogerki. 

PageBreak

1. Dnevna haljina

2. Lagana letnja jakna

3. Udobni crni komad

4. Zanimljiva majica

5. Kotel haljina

6. Bretele 

Preuzeto sa: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/