Leni Samuel poslednjih dana se često može videti u društvu majke na ulicama Njujorka, pa su se svetski mediji već zapitali: da li je ovo način da poznata manekenka i voditeljka emisije America's Next Top Model, predstavi svoju ćerku svetu i skrene pažnju na nju ne bi li dobila neophodan publicitet za ulazak u svet šou biznisa.

Bio to slučaj ili ne, bićemo slobodni da pretpostavimo kako će Leni vrlo verovatno u budućnosti baviti nekim od poslova upravo iz sveta šou biznisa, a to će po svoj prilici u startu biti modeling. Njena građa već je sada pomalo manekenska, duge noge u silueta koju je nemoguće ne primetiti, da ne govorimo o crtama njenog lica, Leni izgleda kao da je ispala iz neke od Disneyjevih bajki.

Slčnost sa majkom utoliko je prepoznatljivija i zbog frizure koje su obe prošetale pre nekoliko dana na ulicama Menhetna. U pitanju je takozvana "samurajska" punđa na samom vrhu glave, koju poznate dame u poslednje vreme često nose.

Iako najstarije dete u porodici, Leni je ipak još uvek premlada da bi započela karijeru, ali ne sumnjamo da će poput Kaie Gerber, naslednice Cindy Crawford, nakon nekoliko godina biti jedno od vodećih modeling lica, ako odluči da uplovi u manekenske vode. 

Pogledajte na drugoj stranici još nekoliko efektnih kombinacija majke i ćerke:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/