Kada počne letnja sezona, za porodicu Tramp to znači da će vikende češće provoditi nedaleko od Vašingtona u ruralnijoj državi Merilendu. To je jedinstvena prilika da vidimo Melaniju u izdanjima koja možda nisu tipična za predsednikovu ženu, koja su dosta opuštenija, ležernija, ali podjednako zanimljiva.

To je potrdio i njen prvi odlazak u Camp David, i iskreno se nadamo da će ih biti još!

Putovanje helikopterom ili avionom pre svega podrazumeva udoban outfit, ali ako ste izložena ličnost očima javnosti, potrudićete se da unesete određene momente koji će začiniti izgled! Kod gospođe Tramp, modna mantra u ovom slučaju je jasna - elegancija, sofisticiranost i jednostavnost. 

Belu midi košulju-haljinu koju potisuje Gabriela Hearst, lepa Slovenka je "presekla" braon Michael Kors kaišem sa naglašenom šnalom. Segment kaiš koji preseče siluetu i naglasi struk smo već videli kada je Melania posetila Saudijsku Arabiju. Isti sčučaj je sa ravnim Louboutin baletankama (doduše, samo u drugoj boji) koje smo imali prilike da zapazimo početkom godine kod prve dame Amerike.

U sferi lepote, Melania i dalje u stilu prve lady, nastavlja sa puštenom kosom i oversize naočarima. 

Stičemo utisak da je ovim primerom, Melania uspešno demostrirala segmente kao što su haljina-kaiš-baletanke i neće nas iznenaditi ako ih bude ponovila. Snaga ove formule ne leži u reciklaži izgleda, već u stilskim odrednicama koje su proverene i uspešne i u njenom slučaju garantuju dobar look. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/