Starije holivudske glumice umeju da briljiraju na crvenom tepihu, baš poput svojh mlađih koleginica, ne dopuštajući da ih vreme pregazi ni u jednom smislu.

Neke od njih, baš kao Helen, i dalje rade na svetski zapaženim filmskim ostvarenjima, plene šarmom, izgledom, ali i modnim kombinacijama.

Ipak, samo retke nisu posegle za hiruškim intervencijama ne bi li povratile mladalački izgled, već igraju iksljučivo na kartu mladalačkog duha i umeju i te kako dobro da ga predstave, naročito kada su svetla bliceva uperna u njih.

Kako to rade najbolje od najboljih demonstrirala nam je 71-godišnja Helen Mirren tokom vikenda na čuvenoj kanskoj rivijeri.

Na prestižnom tv festivalu koji se svakog leta održava u Monaku, glumica se pojavila u all-white izdanju.

Duga, elegantna haljina A kroja isticala se našivenim detaljima u vidu belih cvetića, koji su prekrivali čitavu kreaciju koja dolazi iz bridal kolekcije Sassi Holford.

Veličanstvenu haljinu uparila je sa visećim dijamantski minđušama i belom klač tašnicom, a koliko je blistala u ovoj belini, možda najbolje govori izjava čuvenog repera 50 Centa, koji joj je u jednom trenutku pravio društvu na crvenom tepihu.

"Mislim da sam zaljubljen! Trudim se da ne zurim u nju. I ona zna koliko me je očarala, poseduje nešto zaista jedinstveno, ne mogu to da opišem."

Mada smo i mi bili oduševljeni ovim predivnim izdanjem čuvene glumice, nas je ipak znatno više očaralo ono u kome se pojavila sledeći dan u Kanu.

Bela midi haljinica dugih rukava sa velik crnim tufnama, krojena prema klasičnoj A formi, savršeno je istakla vedri duh koji poseduje Helen.

U pitanju je model haljine koji potpisuje čuveni italijanski dvojac Dolce &  Gabbana, a glumica je ovo šik ženstveno izdanje učinila šarmantnijim, upotpunivši ga crvenim sandalama sa popularnom blok petom.

Kako je izgledala Helen, pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/