Mnogi dizajneri je prosto obožavaju i posvećuju joj veliku pažnju ali nekako izgleda kao da su je malo razmazili i pustili je da se igra sa sa različitim trendovima i stilovima. To potvrđuje njen poslednji look koji je Gigi prošetala Njujorkom prilikom posete Vogue Eyewear #ShowYourParty eventu.

Metalik ružičasti look u režiji Gigi Hadid se sastojao od jakne rokerice, zvoncara i Aquazzura sandala na platformu. U totalu, jedna tipična kombinacija iz veselih sedamdesetih, koja je ipak podelila mišljenja mnogih među kojima je bilo dosta onih koji su smatrali kako Hadid liči na millennium Barbie!

Ili na neku rockstar zvezdu anđeoskog izgleda i glasa. Ne, izdanje je previše kostimskog karaktera, prenaglašeno je i možda je za neke temacke žurke, ali za ovaku (zvaničnu), pa ne baš... Znamo da je bila u obavezi da ponese i naočare, jer ipak Vogue Eyewear je promoter, ali kompletan look deluje namešteno, izrežirano. 

Zamislite da vi ili vaša BFF posetite žurku u ovoj kombincaji - nećemo biti prestorgi, ali naš savet bi bio da razmislite još jednom. Jedino kao idete na neki maskenbal, ostanite u toj kombinaciji.

U njenom slučaju, šta je tu je - jedna trendseterka, koja zna kako da se ponaša, šta da obuče, uradi i privuče pažnju. I u ovom slučaju sigurno je uspala. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/