U njemu vas čeka kompletan izveštaj sa ELLE FASHION DINNER, zatim predlozi kako da nosite novi talas ekstravagancije, intervju sa najdoslednijim beogradskim gospodinom Lazarom Šećerovićem, modna priča koju smo snimali u Americi i kako da se izborite sa temperaturama + 30 u sferi lepote.  

Pročitajte u nastavku ključne priče julskoj broja:

Glavna priča broja PARTY LIFE posvećena je divama domaće muzičke scene. Kako se zabavljaju žene koja nas zabavljaju sjajnim muzičkim izborima i moćnim vokalima saznajte u julskom broju. Ugostili smo Bojanu Vunturišević, Romanu Salačalu, Katarinu Jovanović i Draganu Milinković.

Najrazuzdanije vanbračno dete književnosti i kapitalizma, literarni satir i pisac bestselling lektire Frederic Beigbeder otkrio je Duški Jovanić da, iako radi na iskorenjivanju patetike, još uvek plače na loše filmove, a poslednji zagrljaj ne očekuje od seksi manekenke nego od svojih ćerki ...

Julska gošća rubrike My fav ten je Sonja Pavlica, manekenka i DJ koja je za ELLE otkrila bez kojih komada ne može da zamisli leto. Na spisku su između ostalog espadrile Manebi, zatim naočare Dior i Arganovo ulje za kosu.

Mere za julski broj “uzeo” je naš kolumnista Veljko Gavrilović pitajući se da li smo dovoljno dobri za modu, zaljubljujući se ponovo u neodmerne oblike i boje koje su najbolji svetski dizajneri izneli na vrelo julsko sunce. 

Dizajnerka nakita i supruga milijardera i jednog od osnivača Googlea Tomasa Jermoluka, divna Ivana Berendika ispričala je Duški Jovanić u MY FASHION LIFE rubrici kakvog je kroja nova moćna žena i koji komadi su dobra investicija. 

Čas fashion anatomije održao je Nambi Kezić otkrivši nam tajnu uspeha superpopularnog Erdema koji je svojevremno izjavio kako “dizajner mora da poznaje ženu za koju kreira”, kao i da ne teži tome da oblači zvezde. 

U street style izveštaju pogledajte kako lepršave, cvetne haljine nose stanovnice Londona, Njujorka i Pariza, dok vam u specijalnoj priči Walk by Anja, modni insajder Elle magazina Anja Stojković pokazuje kako da uklopite esktravagantan komad u ležeran stil.