Mnogi faktori nam otežavaju pronalazak željenog stajlinga - nedostatak vremena, loša ponuda, i naravno prazan novčanik! Moguće je pronaći fenomenalne haljine za sve prilike - dnevne varijante, ali i za one svečanije trenutke i to za vrlo malo novca! 

Mini haljine su uvek u modi. Još ako možete jednu haljinu da kombinujete za više prilika (od dnevne šetnje gradom, poslovnih sastanaka, pa sve do elegantnih prilika) je pun pogodak! Ova mini haljina pruža tu mogućnost!

Bez rukava je, gornji deo je u vidu majice sa posebno istaknutim strukom, koji ima pojas od satena na sebi. Za speciijalne trenutke, samo obujte sandale sa visokom potpeticom i sasvim sigurno ćete privući poglede okoline! Cena haljine je samo 1490 rsd, a OVDE odmah može postati vaša.

Želite da budete primećene?

Uz asimetričnu haljinu na preklop, će vam to uspeti!

Haljina je sa 3/4 rukavima, asimetričnog kroja, na preklop koji vizuelno sužava vašu figuru i izdužuje noge. Kvalitetan streč materijal ove haljine, istaći će sve vaše atribute. Možete je nositi u svim prilikama, a cena je samo 900 rsd! Poručite je odmah OVDE.

Haljina koju možete nositi svuda!

Klasičnog kroja, pripijena uz telo, kratkih rukava. Ovu haljinu možete da kombinujete i sa patikama, ali i sa vrlo elegantnim cipelama. Odličan je izbor ne samo za leto, već i za proleće i jesen, u kombinaciji sa teksas jaknicama. Cena haljine je 1790 rsd, a OVDE je možete naručiti.

Volite dugačke haljine?

Ova haljina je pravi pogodak za leto, naglašenog struka elastičnim štepovima. Od prijatnog je materijala, sa v-izrezom i aktuelnim cvetnim printom. Haljina će vam zbog svoje dužine i kroja naglasiti i izdužiti vaš stas, a za samo 1990 rsd, OVDE može biti vaša.

Još fenomenalnih stvari za vas, po neverovatnim cenama, možete pronaći OVDE.