Ne znamo da li ste primetili ali poslednjih nekoliko meseci Celine Dion je redovna vest na modnim portalima. Čak smo i mi pre nekog vremena primetili kako je kanadska možda najveća muzička zvezda u istoriji, naprasno promenila stil i počela da posećuje modne događaje, sedeći u prvom redu.

Tako je bilo i na juče završenoj Nedelji visoke mode koji je obeležila i Celine čiji style diary je izašao i na američkom Vogue-u.  

Međutim, nama nekako ne idu u glavu da je Celine Dion neotkrivena ikona stila koja je bila zapostavljena u medijima. Jer ako premotate film, kanadska umetnica (49) je prevashodno sjajan vokal, izvođač i majka koja skoro pa nikada nije modu stavljala u prvi plan. Čak naprotiv, imali smo utisak da je za nju moda vrlo nebitna, pozadinska jer je šeštala jednoličan, neprimetan stil.  

Međutim, tokom juna i evo sad u julu Celine je okupirala sve modne portale, a posebno Vogue koji u stopu prati njene visokomodne korake. Jasno je da postoji određeni dil između Anne i Celine, ali dogovor prevazilazi sve granice. Jednom rečju: preterivanje! 

Možda je to samo naša konstatacija ali imamo neki osećaj da je na promenu kod Celine uticala smrt supruga, Rene Angelila koji je od Celine bio stariji 26 godina a preminuo je pre godinu dana od raka grla. Jer, nismo navikli da Celine Dion glumi Emily Ratajkowski, Kim Kardashian ili Elenu Perminovu dok pozira u svom cipelarniku, objašnjava šta je elegancija, viri iz automobila kao diva sa preskupim naočarama i naglašenim prstenjem, ili stoji na terasi sa raširenim nogama... 

I tako u krug, po planeti, na revijama, koncertima. Sve zabeleženo, crno na belo, šerovano po društvenim mrežama, uvek pozitivno komentarisano. 

Ako pogledate fotografije, odmah vam je jasno da su njeni outfiti savršeni, skupi, luksuzni.

Ali nekako joj ne verujemo, kao da fali doza iskrenosti i vere u ono što radi i kao da je sve nekako fejk i izveštačeno. Ne kritikujemo njen izgled, godine, situacije, već blogersko ponašanje koje u njenom slučaju izgleda kao fashion zamka u koju je duboko upala. 

Prosto, to ti ne stoji Celine. Ti si moćna žena koja ima neverovatan vokal, milione prodatih albuma, raspodatih dvorana, koncerata i fanove koji te obožavaju, i sasvim je ok da ti moda nije prioritet, niti bitna. To si ti.    

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/