Od kada je postala prva dama Francuske, Brigitte ne prestaje da privlači pažnju! Prvo je bila u fokusu zbog ogromne razlike u godinama (podsetimo se, Brigitte je starija od svog supruga čak 24 godine), a posle su došli na red njeni diskutabilni modni izbori.

Iako joj ide u prilog njen besprekorno izgrađen stil, postoji jedna MINI zamka u koju gospođa Macron stalna zapada. Tako je bilo i na samitu G-20, kada se zajedno sa svojoj koleginicom Julianom Awadom iz Argentine prošetala Hamburgom. 

Simpatična Francuskinja prosto teži ka pojednostavljenjim izborima garderobe što je potvrdila i ovog puta, ali po pitanju boje napravila je izuzetak. Obično se opredeljuje za teget ili crnu, međutim ovoga puta izabrala je mini haljinu u svetlocrvenoj bolji. Bež Louis Vuitton torba je upotpunila njen mladalački look, a cipele na štiklu su izdužile i naglasile duge noge. Jeste u pitanju elegantan i soficticiran izbor, ali...

Da ne bude zabune, kritike koje upućujemo ne odnose se na to što gospođa Macron nosi mini suknju posle šezdesete (ah, pa zar i Julianne Moore nije izgledala božanstveno u komadu slične dužine), nego što prva dama izgleda previše konvencionalno, iako liberalnija dužina suknje ne govori da je o takvom izdanju reč. Deluje kruto i uštogljeno. 

Opuštenija frizura i Ray-Ban naočare kao da su tu da nadomeste nedostatak opuštenosti, jer ipak povod je šetnja, a ne odlazak na suđenje. Ako na kratko bacite pogled na fotografiju gde se nalaze Juliana i Brigitte, videćete dva različina outfita i oba su savršena. Samo što jedan odgovara prilici, a drugi ne. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/