Puštena kosa, sveden nakit i nonšalantan hod - zaista smo u prvi mah pomislili da je Cindy. I nije da smo baš puno pogrešili, jer u pitanju je mini Cindy, njena naslednica koja ne prestaje da bude po lupom javnosti. Baš kao i njena slavna majka koja je vladala tokom devedesetih godina 20. veka, lepa Kaia je veoma tražen model i nosilac kampanja velikih modnih kuća. 

Međutim i kada su u pitanju neobavezne, street varijante, mlada naslednica ima šta da pokaže. Iako je bila kritikovana zbog selfija u kupatilu,  ovog puta gospođica Gerber se vratila korenima i pokazala da je ipak dete.

Uhvaćena na ulicama Holivuda u nedelju uveče Kaia je plenila urbanim letnjim izdanjem i dugim nogama za koje smo sigurni da je nasledila od mame Cindy! 

Izlazak u grad možda u njenom slučaju podrazumeva i odlazak na plažu! I ne, nije u pitanju sarkazam, već kombinacija koja prosto odgovara toplom periodu.  Bela majica i kratak šorc pripadaju letnjoj klasici i sigurni smo da su i vama omiljeni kada se živa u termometru podigne na 40 stepeni!

Simpatična tinejdžerka je dodala jedan rebel momenat u vidu martinki i tako doprinela buntovničkom izgledu. Bravo za Kaiu i hrabri stil koji, naravno odgovara godinama! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/