Vita Sidorkina, ruska manekenka koja već godinama gradi uspešnu svetsku karijeru, izgovorila je sudbonosno da italijanskom milioneru Valeriju Morabitu, piše Glossy.

Kako pišu portali, očaravajući izgled je zagarantovan ukoliko bilo koja mlada obuče haljinu Zuhaira Murada, ali model koji je odabrala lepa Vita je i te kako poseban!

Manekenka se najpre pojavila pred zvanicama i svojim dragim u haljini za princeze koja je mnoge podsetila na venčanicu Kate Middleton - ima visok okovratnik i duge rukave od čipke, a tu je i veoma dugačka i bogata suknja s brojnim slojevima. Najinteresantniji deo ovog autfita svakako je bio dugačak veo sa čipkom oko poruba.

Međutim, kada je Vita prešla na skidanje slojeva, nastala je prava modna magija!

Dok mnoge mlade za ovaj poseban dan biraju po dve ili haljine i presvlače se između crvenog i građanskog venčanja, Vita je jednostavno skinula deo svoje venčanice i dobila potpuno novu haljinu. Njena venčana toaleta je, nakon što se manekenka rešila dela suknje, postala pripijena haljinica u potpunosti sačinjena od romantične čipke.

Venčanje je, inače, održano na obali Amalfi, na jugu Italije, poznatoj po nestvarnoj atmosferi, zbog čega mnogi parovi biraju baš ovu destinaciju za romantična putovanja.

izvor: Glossy

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/