Iako su njen najveći zaštitni znak platinasto plava kosa i crveni karmin, ono po čemu je Gwen prepoznatljiva jeste stajling. Ona je istinska California girl, ne samo zbog činjenice da je ovde i rođena, već i zbog životnog i modnog stila.

Na njoj ćete retko dvieti neko monohromatsko, klasično ili jednostavno rečeno: obično izdanje. U svoj razigran hippie + grunge + cool look sa eksplozivnim bojama i printovima Gwen uspešno je prigrlila nove trendove, kakav je na primer boho stil, koji joj pristaje odlično.

Međutim, Gwen ovog leta ne samo da briljira, već potpuno dominira!

Tako je njeno pojavljivanje oovg vikenda na Newport plaži u Kaliforniji bilo svojevrsna kruna njenog beach stila!

Poznata pevačica je za šetnju i odmor na plaži uparila gornji deo bikinija sa safari dezenom u ludim bojama, kaftan sa resama i printom jarkih tonova sa mini teksas šorcem oko koga je vezala plavu karo košulju, da bi kompletan stajling nadogradila sa bejzbol kačketom kao završnim detaljem.

Popriličan modni haos na jednom mestu, moglo bi se reći, ali ova njena kompozicija bila je sve samo ne to. Izneti ovaj spoj nespojivosti na efektan način, može za rukom poći samo svojevrsnim modnim ikonama koje se s modom igraju, što Gwen svakako jeste.

Ipak, da se razumemo, ova majka troje dece u svojoj 47. izgleda više nego odlično, sa sve zavidnim setom trbušnjaka koje je prošetala duž plaže, koji su svakako pomogli da na sve ostavi upečatljiv utisak.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/