Najpoznatija IT devojka često leto provodi u ekstravagantnim resort odmaralištima i hotelima, birajući skrivene bisere Mediterana i Pacifika. Predmet našeg današnjeg interesovanja nisu skupocena letovališta koja posećuje gospođa Palermo, već njeni jednodelni kupaći kostimi u kojima se odmara na plažama i brodovima koje sa mužem Johannesom iznajmi.

Već neko vreme Olivia od dizajnera iz sveta beach mode preferira modele dizajnerke Lise Marie Fernandez čije kupaće kostime nose Victoria Beckham, Selena Gomez i Kendall Jenner - samo što je modna zvezda njena mušterija skoro od osnivanja brenda, od 2009. godine. 

Kraljica mode se najčešće opredeljuje za jednodelne i jednobojne kupaće kostime, koji kao po pravilu uvek imaju mali detalj koji daje upečatljivu pojavu - pertlica oko struka, rajsfešlus ili uvijanje traka oko vrata. Skoro uvek postoji neki modni morski detalj u modelima koje nosi Olivia. 

Na sledećoj strani pročitajte savete koje nam je dala Olivia pri kupovini kostima: 

PageBreak

Ukoliko uskoro nameravate da kupite kupaći, možda saveti jedne Olivije Palermo mogu da vam pomognu: 

1. Ne zaboravite na "male brendove"

"Jedan od načina da pronađete dobar kupaći kostim su male, nezavisne prodavnice. Jer iako su možda sakrivene etikete, nije i kvalitet."

2. Jednodelni kostimi su idelani za plivanje

"Ovi modeli su elegantni i svedeni i odlični su ako ste ludi za plivanjem. Ipak, ako hoćete da uhvatite boju onda su dvodelini komadi daleko bolje rešenje."

3. Gingham dezen

"Kvadratići u svim bojama u gingham style su obavezni na svim kupalištima. Posedujem više kostima sa ovim dezenom, volim ih, praktični su i nosivi svake sezone."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/