Iako se nose u svim prilikama to ne znači da se treba čvrsto držati jednog modela. Sezona koja je pred nama donosi raskošnu ponudu džinsa koji je sve, samo ne običan. U nastavku donosimo najnovije krojeve koje su odlična baza za jesensko modno eksperimentiranje

Ravan skinny jeans

Dani preuskih skinny traperica su iza nas. Model koji će se nositi ove jeseni zovu se ravne skinny.

Pripijene su u gornjem delu, ali su oko listova ravnog kroja. Izaberite model malo višega struka koji će vizualno izdužiti noge.

Iscepane zvoncare

Farmerice širokih nogavica, negde do polovine lista pristaju svakome, bez obzira na širinu bedara. Mogu se kupiti u različitim nijansama, a najbolje ih je kombinovati uz visoke potpetice. Stilisti ovakve farmerice najavljuju kao model sezone koji se lako transform[e prema obliku tela i prilici.

Super oversized

Žene koje su sklone modnom eksperimentiranju, razveseliće činjenica da se ove sezone nose oversized modeli koji su toliko veliki kao nijedne sezone do sada. Slični modeli nosili su se kasnih šezdesetih, pa proverite da li vaša mama ima neki model iz mladosti da vam pozajmi.

Podvrnut jeans

Ovakve modele nosili smo i do sada, ali uvek se radilo o boyfriend farmericama  u kojima smo samo malo više pokazale gležnjeve.

Za jesen 2017. trendovi su malo drugačiji - farmerice strogih krojeva čije su nogavice široko podvrnute, a neretko su donji dijelovi ukrašeni  perlama ili biserima.

Iscepan jeans ravnog kroja 

Ako baš ne obožavate zvonarice, alternativa su široke farmerice do polovine lista.

Upravo ovakvi modeli nosili su se sedamdesetih u kombinaciji s etno bluzama i platformama.

izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/